top of page
Mediteren op strand

Zielscoach Traject  'De schreeuw van je Ziel'

In dit individuele coachtraject ga ik met jou in 7 sessies van 1,5 uur op ontdekkingsreis. Jij gaat jouw Zielsverlangen (her) ontdekken en volgen. Via diverse bewustwordingsoefeningen dalen we af naar - en krijg je inzicht in- jouw gedachtewereld en jouw gevoelswereld. Ook krijg je steeds huiswerk mee. 

We werken aan de hand van het boek: 'De Schreeuw van de Ziel' van Eline Vrolijk. Dit boek is bij de prijs van het Zielscoach traject inbegrepen en ontvang jij bij de eerste afspraak. 

Jij mag gaan ontdekken dat JIJ bewustzijn bent: jij bent degene die waarneemt, die ziet, voelt, ervaart. Jij bent de creator, de bestuurder hiervan. Jouw gedachtekracht is heel sterk en kan je maken of breken. Hierin maak je steeds (onbewust) keuzes. Je kunt jezelf in het licht zetten waardoor je in contact komt met jouw straalkracht, en soms is het nodig dat je af reist naar waar het donker is omdat daar nog iets in jou ontdekt en omarmd wil worden.

Je leert naar ALLES van jezelf te kijken en luisteren en jezelf totaal te accepteren. Zelfliefde is hier het sleutelwoord.

Het resultaat zal zijn:

-dat je lekker in je vel zit, dat je energie stroomt en je FLOW ervaart

-dat je een helder, wakker bewustzijn hebt

-dat je trouw bent aan wie jij in wezen bent

-dat jij gaat doen, waar jij voor bedoeld bent

-dat je leeft vanuit je hart

-dat je liefde verkiest boven angst

-dat je hebt los gelaten wat jou niet langer dient

-dat je leven steeds speelser en lichter wordt

-dat je je verheugt op het leven van Jouw Mooiste Leven 

-dat je de uitdagingen die op je pad komen, vanuit volledige acceptatie aanneemt en de les       leert, die er voor jou in zit 

-dat je de mensen en situaties aantrekt die jij wilt (Law of Attraction)

Wat vraagt dit traject van jou?

Dat je jouw volledige commitment geeft. Dus als jij 100% zeker weet, dat jij jouw leven vanaf NU anders wilt gaan invullen en bereid bent om hier veel tijd en aandacht te spenderen, is dit traject passend bij jou.

Verschil met losse individuele sessies:

- in dit traject wordt gewerkt aan de hand van een (werk) boek, waardoor er een vast stappenplan is, met elke sessie een ander thema, dat jij van te voren hebt voorbereid. Het biedt dus veel duidelijkheid. Het traject vraagt extra tijdsinvestering door de thuisopdrachten. 

Aanmelding: via: sandra@holistikmatters.com

Data: we plannen de 7 sessies in overleg, zodat je voldoende tijd hebt om de oefeningen te doen en de bijbehorende stof uit het boek te lezen

Investering: € 90 per keer  (incl. boek) 

Kennismakingsgesprek gratis

bottom of page