top of page
Ontspannende massagetherapie

Reiki cursussen - 1, 2, 3A en 3B

Reiki betekent 'Universele Levensenergie'. In een cursus leer je werken met deze energie om jouw eigen gezondheid, maar ook de gezondheid van een andere persoon positief te beïnvloeden. De Reiki energie activeert namelijk het zelfherstellende vermogen. Het zorgt ervoor, dat de energie weer optimaal gaat stromen in jouw hele systeem. Balans in je mind, je emoties en je fysieke lichaam. 


Je kunt het inzetten voor jezelf (en je gezin) in je dagelijks leven, maar ook b.v. in je werk in het onderwijs, de zorg of als je werkt als masseur, coach/therapeut. Het zal te allen tijde een waardevolle aanvulling zijn.

Reiki healing bestaat in vele vormen. Bij Holistik Matters leer je werken volgens de Usui methode, met een intuïtieve touch.  Ik moedig je aan om een manier te vinden die helemaal bij jou past. 

De Reiki cursussen wordt gegeven in een kleine groepjes. Met veel persoonlijke aandacht, kennis en ervaring wordt je begeleid in jouw persoonlijke leerproces.  

Er zijn 3 gradaties in Reiki.

Reiki 1 

Reiki via handoplegging bij jezelf

Een Reiki 1 cursusdag is 1 dag, van 10.00u tot 15.30u. Na 3 weken volgt er een online terugkom-moment, waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en allerhande vragen gesteld kunnen worden. De investering is € 200,- , dit is inclusief lesmateriaal, lunch, thee, magische inwijding en certificaat.

Reiki 2 

Reiki via handoplegging en Reiki op afstand voor jezelf en een ander. Je leert werken met de 3 symbolen. Versterking van de power t.o.v. Reiki 1.

Een Reiki 2 cursus is 1 dag, van 10.00u tot 15.30u. Na 3 weken volgt er een online terugkom-moment, waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en allerhande vragen gesteld kunnen worden. De investering is € 250,- , dit is inclusief lesmateriaal, lunch, thee, magische inwijding en certificaat.

 

Tussen de Reiki 2 en 3 moet ongeveer een half jaar zitten, zodat Reiki al goed geïntegreerd is in jouw systeem, d.m.v. veel oefenen, voor dat je de volgende stap neemt en klaar bent voor een samenwerking met de krachtige Master-energie in jouw leven (en werk).

Reiki 3A Master 

Nog meer versterking van de power t.o.v. 1 en 2. De Reiki dringt door en heelt op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Je leert werken met het Master symbool. 

Een Reiki 3A cursus is 1 dag, van 10.00u tot 15.30u. Na 3 weken volgt er een online terugkom-moment, waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en allerhande vragen gesteld kunnen worden. De investering is € 350,- , dit is inclusief lesmateriaal, lunch, thee, magische inwijding en certificaat.

Reiki Traject 1, 2 en 3A  Totaalpakket prijs: € 777,-

(Betalen in termijnen is mogelijk)

Reiki 3B Trainer

Voor deze cursus kies jij, als je als trainer Reiki cursussen wilt gaan geven in jouw eigen (of gehuurde) ruimte. Je leert hoe je dat doet, van kop tot staart. Hoe zorg je voor een veilige bedding in een groep? Hoe geef je liefdevolle, professionele leiding?  Je kennis en ervaring over Reiki wordt vergroot en je leert deze overdragen. Ook ga je een geleide meditatie geven. Daarnaast leer je natuurlijk de inwijdingsrituelen stap voor stap uitvoeren. Je gaat je eigen cursusmateriaal schrijven en de cursus daadwerkelijk geven (aan 'proefpersonen').

De Reiki Trainer cursus  is in totaal 5 dagen, verdeeld over meerdere maanden. Je ontvangt tevens een 1 op 1 coaching sessie op basis van jouw specifieke (hulp)vraag. Bij de cursus hoort ook zelfstudie/huiswerk.

De investering is € 777,- , dit is inclusief lesmateriaal, lunch, thee en certificaat.

Voor alle cursussen geldt dat ze doorgang vinden bij aanmelding van minimaal 2 personen. (omdat je anders niet op elkaar kunt oefenen) Tip: Kom met je vriend (in), collega of familielid!

Opleidingstrajecten

Trajecten 'Spiritueel Groeien en opbloeien"

Worden wie je werkelijk bent - Technieken om jezelf en een ander te healen

half jaar traject, 6 live dagen, kleine groep, incl. lunch

level 1: Make a Start: introductie

level 2: Dive Deeper:  verdieping

level 3: Stay Connected: next level healing

 

Kijk voor meer informatie op: 

www.ana-schoolofhealing.nl

bottom of page