Reis door de chakra's

Wil jij jouw chakra's ontdekken en in balans brengen? Deze workshop geeft je praktische oefeningen en technieken om jezelf een boost te geven. Je laadt jezelf weer helemaal op met levensvreugde en energie!

Elk levend wezen heeft draaikolken van bewegende energie in zich. Deze chakra's stimuleren o.a. de organen en de hormonen in de bloedbaan. En laten deze hormonen nou van grote invloed zijn op jouw gevoelens, emoties en energiepijl. Wanneer jouw chakra's uit balans zijn kun je dus allerlei klachten ervaren zoals bijvoorbeeld hoofd-, keel-, buikpijn, stress, angst, onrust en vermoeidheid.

Ga je mee Op reis door de chakra's? Je bent van harte welkom!

Het enige wat je nodig hebt is makkelijke, comfortabele kleding, warme sokken en een dekentje. 

Word je BEWUST van de energiebronnen die vorm geven aan zoveel mooie dingen in het leven, zoals vreugde, compassie, liefde, intuïtie en verbinding.

Door wie: Yvonne Jägers

Kosten: € 25 incl. thee/water en wat lekkers

Yvonne is internationaal geregistreerd Yin Yang Yoga teacher via Yoga Alliance (200RYT). Zij geeft bijna dagelijks les in zowel Yin als Yang en QiGong. Daarnaast verzorgt ze retraites en workshops. Yvonne houdt er van zichzelf te ontwikkelen: ze volgde diverse opleidingen op het gebied van Yoga, Mindfulness & ademhaling, Shiatsu en Indiase hoofdmassage. Tevens is zij ingewijd in de Reiki.