top of page

"The more light you allow within you,

the brighter the world you live in will be"

Shakti Gawain

Mijn naam is Sandra, holistisch therapeut, healer en spiritual teacher en eigenaresse van Holistik Matters.

Ik heb Holistik Matters opgericht omdat ik een plek wilde creëren waar ik mensen bij elkaar breng om bezig te zijn met bewustwording, persoonlijke- en spirituele groei. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn, met ruimte voor een lach en een traan, waar je gesteund, opgeladen en geïnspireerd de deur weer uit gaat. 

Mijn wens en missie is om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met de kracht van BEWUST ZIJN en met een holistische levenswijze. Want, hoe meer mensen vanuit hun innerlijke kracht leven, hoe meer licht en liefde er in de wereld zal zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Naast individuele holistische therapie en energetische healing sessies, kun je in Holistik Matters ook terecht voor teachings; ik geef Reiki cursussen en diverse workshops/trainingen in kleine groepen.  

Privé les/training behoort ook tot de mogelijkheden; wanneer je een specifieke wens hebt, hoor ik dat graag. Ik ben ook in te huren op locatie. 

Ik sta open voor groei en mooie samenwerkingsverbanden met inspirerende bewustzijns- coaches, -teachers en energiewerkers.

Sandra_8.jpg
bottom of page