top of page
Holistik-matters-logo-rond_edited.png

Coaching

Ik loop een stukje met jou mee op jouw pad van bewustwording en groei. Je krijgt inzichten en wordt meer bewust. Vastzittende emoties, oude pijnen en patronen mogen losgelaten en geheeld worden en ik geef jou handvaten waarmee je concreet aan de slag kunt. Ik zet mijn capaciteiten in om jou te helpen jouw BEWUSTZIJN te ontwikkelen, jouw zelfhelend vermogen te stimuleren en om OWNER te zijn van jouw eigen levenspad.

Ik begeleid jou vanuit een holistische zienswijze: alles wat in jou leeft, is van belang en heeft jou iets te vertellen. We kijken naar de gevoelens en gedachten die je hebt, naar wat je zielswens is en naar wat je fysieke en energetische lichaam te vertellen heeft. Ook kijken we naar je familiesysteem, omgevingsfactoren, levensstijl en voeding.

Op deze manier krijgen we een duidelijk plaatje over de kern, ofwel de angel van jouw problemen. Alles mag gezien en gehoord worden en ontvangen worden in jouw grote hart.

We onderzoeken waarom je je voelt zoals je je voelt en waarom je doet wat je doet. We ontrafelen hoe en waar je problemen zijn ontstaan en welke patronen en overtuigingen jou in de weg zitten.

Wat raakt jou? Wat onderdruk jij in jezelf? Waar word jij door getriggert? Welke signalen geeft jouw lichaam? Waar zitten de blokkades? We leggen de vinger op de zere plek en we schijnen licht op het donker. Dit kan best lastig zijn, omdat je ego denkt jou hiervoor te moeten afschermen. De weerstand die wellicht dus opkomt in het proces, is ook welkom.

We kijken naar wat jij nodig hebt, wat jouw verlangens zijn, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij deze mag gaan manifesteren in jouw leven. Zodat jij weer meer licht, vreugde en grip zal ervaren en kan zijn wie je werkelijk bent. 

Ik maak gebruik van mijn kennis en ervaring en van mijn sterk ontwikkelde INTUÏTIE,

mijn heldervoelendheid en helderwetendheid geven mede richting aan het proces.

Ik gebruik verschillende methodes, tools en technieken. 

Naast onze gesprekken werk ik bijvoorbeeld met geleide meditaties, regressie, opstellingen met vloerankers of poppetjes, tekenen en schilderen, NEI, loslaattechnieken zoals EFT en Sedona, Energetische healing, klankschalen, remedies, edelstenen en inzichtkaarten.

Kennismakingsgesprek gratis (online of live)

Traject 5 sessies € 555

 of € 111,- per sessie (1,5 uur)

bottom of page