Holistik-matters-logo-rond_edited.png

Holistische therapie

 

Wat verwacht ik van jou?

Een open en eerlijke houding om alles wat er in jou leeft aan te kijken en de wil om te onderzoeken wat jou in de weg zit om authentiek, vrij en voluit te leven.

Wat mag je van mij verwachten?

Ik loop een stukje met jou mee op jouw pad van bewustwording en groei. Je krijgt inzichten en wordt meer bewust. Vastzittende emoties, oude pijnen en patronen mogen losgelaten en geheeld worden en ik geef jou handvaten waarmee je concreet aan de slag kunt.

Ik begeleid jou vanuit een holistische zienswijze: alles wat in jou leeft, is van belang en heeft jou iets te vertellen. We kijken naar de gevoelens en gedachten die je hebt, naar wat je zielswens is en naar wat je fysieke en energetische lichaam te vertellen heeft. Ook kijken we naar je familiesysteem, omgevingsfactoren, levensstijl en voeding.

Op deze manier krijgen we een duidelijk plaatje over de kern van jouw problemen. We leggen de vinger op de zere plek en we schijnen licht op het donker. Alles mag gezien en gehoord worden en ontvangen worden in jouw grote hart. Dit kan best lastig zijn, omdat je ego denkt jou hiervoor te moeten afschermen. De weerstand die wellicht dus opkomt in het proces, is ook welkom.

We kijken naar wat jij nodig hebt, wat jouw verlangens zijn, wat jouw kwaliteiten zijn en hoe jij deze mag gaan manifesteren in jouw leven. Zodat jij weer meer licht, vreugde en grip zal ervaren en kan zijn wie je echt bent. 

Kennismakingsgesprek +- 15 minuten gratis

Therapiesessie 90 minuten € 90

Hoeveel sessies nodig zijn, verschilt per persoon en per situatie en gaat in overleg. 

Door wie: Sandra