top of page
image1_edited.jpg

Energetische healing

Ik werk met verschillende energetische healing technieken, die ik mij door de jaren heen heb eigen gemaakt, zoals Reiki , Lichtkrans healing met edelstenen, Soul Body Fusion, Kundalini Flow Activation en NEI. Het doel is altijd om jouw zelfgenezend vermogen te activeren, de energie die mogelijk geblokkeerd is weer te laten stromen, zodat er weer balans komt in jouw gehele systeem, dus zowel fysiek, emotioneel als mentaal ontstaat er meer veerkracht. 

Ik maak gebruik van subtiel geurende essentiële olie, muziek, geleide meditatie en/of klankschalen ter ondersteuning van het proces.  

Een behandeling zorgt er voor dat je je rustig en opgeladen voelt. Het zorgt er ook vaak voor, dat je meer bewust wordt van dat wat in je leeft. Ook je schaduwkanten mogen ontdekt worden. Vertrouw er op dat wat zich aandient, helemaal oké is en om jouw liefde en aandacht vraagt.

Praktisch:

Je mag je schoenen uit doen en kleding aanhouden. Sieraden mogen afgedaan worden. Dan mag je gaan liggen op de massagetafel, eventueel onder een dekentje. 

Na de behandeling gaan we even zitten met een kop thee en geef ik jou feedback over wat ik bij jou gezien en gevoeld heb. Mocht je tot meer bewustzijn willen komen, voel je dat bepaalde emoties meer aandacht behoeven en wil je dit verder onderzoeken dan is een holistisch therapie sessie een goed idee.

Door wie: Sandra

Kosten: € 60 (60 minuten) of € 90 (90 minuten), in overleg

bottom of page