top of page
image1_edited.jpg

Energetische healing 

Alles in het Universum bestaat uit energie. Jij dus ook. In een gezond systeem stroomt de energie en is er sprake van balans. Door allerlei gebeurtenissen in ons leven, kunnen we uit balans raken. 

 

Het doel van een energetische healing is altijd om de energie die geblokkeerd is, te laten stromen, zodat er weer balans komt in jouw gehele systeem, waardoor jij zowel fysiek, emotioneel als mentaal meer veerkracht en levensvreugde zal ervaren. 

Ik werk met verschillende energetische healing technieken, die ik mij door de jaren heen heb eigen gemaakt, zoals Reiki, Lichtkrans healing met edelstenen, Soul Body Fusion, Sjamanistische healing, massage met essentiële olie en Kundalini Flow Activation.

Je kunt van te voren je voorkeuren aangeven.

Ik maak dikwijls gebruik van subtiel geurende essentiële olie, muziek, geleide meditatie en/of klankschalen ter ondersteuning van het proces. 

 

Een behandeling zorgt er voor, dat je meer bewust wordt van dat wat in je leeft. Het licht, de power en de liefde die jij in je hebt... En ook je schaduwkanten (zoals weggestopte emoties) mogen ontdekt worden. Vertrouw er op dat wat zich aandient, helemaal oké is en om jouw aandacht vraagt.

Na de behandeling gaan we even zitten met een kop thee en bespreken we onze waarnemingen. Mocht je tot meer bewustzijn willen komen, voel je dat bepaalde stukken in jezelf meer aandacht behoeven en wil je dit verder onderzoeken dan is een coach traject of 1 van mijn opleidingen een mooie vervolgstap.

Energetische healing:  € 111,- (1,5 uur).

Voor een  blijvend resultaat zijn doorgaans meerdere sessies nodig.

bottom of page