image1_edited.jpg

Reiki energetische healing

Door lichte aanraking met mijn handen geef ik jouw lichaam en geest universele energie. Jij krijgt die energie, die je nodig hebt, op de plek waar het nodig is. Blokkades worden verminderd of opgeheven. De chakra's worden weer mooi uitgebalanceerd. Ik gebruik subtiel geurende essentiele olie, edelstenen en zachte muziek ter ondersteuning van het proces.  

Een behandeling kan teweeg brengen dat je je rustig en opgeladen voelt.

Het kan ook zijn dat je meer bewust wordt van dat wat in je leeft en dat kan soms confronterend zijn. Vertrouw er op dat wat zich aandient, helemaal oke is en om jouw liefde en aandacht vraagt.

Praktisch:

Je mag je schoenen uit doen en kleding aanhouden. Sieraden mogen afgedaan worden. Dan mag je gaan liggen op de massagetafel, eventueel onder een dekentje. 

Na de behandeling gaan we even zitten met een kop thee en geef ik jou feedback over wat ik bij jou gezien en gevoeld heb. Mocht je tot meer bewustzijn willen komen, voel je dat bepaalde emoties meer aandacht behoeven en wil je dit verder onderzoeken dan is een holistisch therapie sessie een goed idee.

Door wie: Sandra

Kosten: € 60 (60 minuten) of € 90 (90 minuten), in overleg