top of page
image1_edited.jpg

Energetische healing 

Alles in het Universum bestaat uit energie. Jij dus ook. In een gezond systeem stroomt de energie en is er sprake van balans. Door allerlei gebeurtenissen in ons leven, kunnen we uit balans raken. 

 

Het doel van een energetische healing is altijd om de energie die geblokkeerd is, te laten stromen, zodat er weer balans komt in jouw gehele systeem, waardoor jij zowel fysiek, emotioneel als mentaal meer veerkracht en levensvreugde zal ervaren. 

Ik werk met verschillende energetische healing technieken, die ik mij door de jaren heen heb eigen gemaakt, zoals Reiki, Lichtkrans healing met edelstenen, Soul Body Fusion en Kundalini Flow Activation.

Ik maak ook dikwijls gebruik van subtiel geurende essentiële olie, muziek, geleide meditatie en/of klankschalen ter ondersteuning van het proces.  

Een behandeling zorgt er voor, dat je meer bewust wordt van dat wat in je leeft. Het licht, de power en de liefde die jij in je hebt... En ook je schaduwkanten (zoals weggestopte emoties) mogen ontdekt worden. Vertrouw er op dat wat zich aandient, helemaal oké is en om jouw aandacht vraagt.

Praktisch:

Je mag je schoenen uit doen en kleding aanhouden en sieraden mogen afgedaan worden. Dan mag je gaan liggen op de massagetafel, eventueel onder een dekentje. 

Na de behandeling gaan we even zitten met een kop thee en bespreken we onze waarnemingen. Mocht je tot meer bewustzijn willen komen, voel je dat bepaalde stukken in jezelf meer aandacht behoeven en wil je dit verder onderzoeken dan is een holistisch therapie traject een mooie vervolgstap.

Energetische healing:  € 110,- (1,5 uur).

Voor een  blijvend resultaat zijn meerdere sessies noodzakelijk. 

bottom of page