image1_edited.jpg

Reiki energetische healing

Door lichte aanraking met mijn handen geef ik jouw lichaam en geest universele energie. Jij krijgt die energie, die je nodig hebt, op de plek waar het nodig is. Reiki zorgt vaak voor diepe ontspanning. Jouw zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd, blokkades worden verminderd of opgeheven, de chakra's worden weer mooi uitgebalanceerd. Ik maak dikwijls gebruik van subtiel geurende essentiële olie, edelstenen, geleide meditatie en klankschalen ter ondersteuning van het proces.  

Een behandeling zorgt er voor dat je je rustig en opgeladen voelt. Het zorgt er ook vaak voor, dat je meer bewust wordt van dat wat in je leeft. Vertrouw er op dat wat zich aandient, helemaal oké is en om jouw liefde en aandacht vraagt.

Praktisch:

Je mag je schoenen uit doen en kleding aanhouden. Sieraden mogen afgedaan worden. Dan mag je gaan liggen op de massagetafel, eventueel onder een dekentje. 

Na de behandeling gaan we even zitten met een kop thee en geef ik jou feedback over wat ik bij jou gezien en gevoeld heb. Mocht je tot meer bewustzijn willen komen, voel je dat bepaalde emoties meer aandacht behoeven en wil je dit verder onderzoeken dan is een holistisch therapie sessie een goed idee.

Door wie: Sandra

Kosten: € 60 (60 minuten) of € 90 (90 minuten), in overleg