My story

Met het oprichten van Holistik Matters is voor mij een droom in vervulling gegaan.

Ik wist dat het er ooit van zou komen. Maar eerlijk, het pad er naar toe was af en toe best hobbelig! Mijn moedige hart en sterke wil zorgen er steeds weer voor dat ik 'On the move' blijf en het Universum wijst mij daarbij de weg. 

'The universe has your back' - Gabrielle Bernstein

Ik groeide op in een gezin waar naast zorg en liefde ook veel heftige problematiek was, wat zorgde voor veel spanningen en onveiligheid. Ik was een wijs en hooggevoelig kind en wilde graag begrijpen wat ik zag en wat ik voelde. Het bevreemdde mij dat wat ik voelde wat er speelde in iemands binnenwereld, zich aan de buitenkant vaak zo anders toonde. Ik ervoer dit thuis, op school en in vriendengroepen. Het deed mijn gevoelige hart pijn. Waarom stoppen we de WAARHEID weg, achter allerlei maskers en (ego) rollen?

 

Ik vroeg mij af hoe ik mij staande moest houden in deze wereld. Ik heb geprobeerd mij aan te passen, te voldoen aan verwachtingen.... ik heb ook overal tegenaan geschopt en de grenzen verkend. Vanaf mijn tienertijd voelde ik mij regelmatig depressief: dat was voor mij een manier om mij uit het leven terug te trekken. Maar het voelde niet ok. Dit kon toch niet de bedoeling van het leven zijn?

Vastberaden dat het ook 'anders moest kunnen' besloot ik op zoek te gaan naar 'mijn ware IK 'en startte ik mijn reis van zelf-ontdekking. Zoekende naar mijn eigen licht en waarheid, moest ik ook door mijn donkerte heen. No mud, no lotus.... Het werkelijk doorvoelen en accepteren van al mijn gevoelens, met een grote dosis zelfliefde, bleek helend te zijn.

Become who you really are

Ik zocht professionele hulp, verslond boeken en volgde vele lessen en studies. 

Het pad van zelfrealisatie, heling en groei gaf mij KRACHT en levens Zin.

En dat doet het nog steeds!

 

Ik heb geleerd om steeds meer te ontspannen in wie en wat ik écht ben en verankert te zijn in mijn ESSENTIE. Problemen komen en gaan, maar ik laat mij niet meer uit het veld slaan en blijf op koers.

 

Ik weet dus hoe het is om diep te gaan. En ook hoe de weg naar het LICHT terug te vinden. Ik help jou graag op jouw pad!

We are all one

It's our ego's, beliefs and fears

that seperate us

unknown

In therapie

Onderzoek ik met jou...

Waarom je je voelt zoals je je voelt en waarom je doet wat je doet. We ontrafelen hoe en waar je problemen zijn ontstaan en welke patronen en overtuigingen jou in de weg zitten. Wat raakt jou? Wat onderdruk jij in jezelf? Waar word jij door getriggert?

Welke signalen geeft jouw lichaam? Waar zitten de blokkades?

We stellen vast waar jij naar toe wil met jezelf in het leven. Je ontdekt wat jouw diepste wensen en verlangens zijn. We healen wat jou hierbij in de weg zit en je krijgt concrete handvaten waar je mee aan de slag kunt in je dagelijks leven.

Ik zet mijn capaciteiten in om jou te helpen jouw BEWUSTZIJN te ontwikkelen, jouw zelfhelend vermogen te stimuleren en om OWNER te zijn van jouw eigen levenspad.

Ik maak gebruik van mijn kennis en ervaring en van mijn sterk ontwikkelde INTUÏTIE:

mijn helder voelen en -weten geven richting aan het proces.

Ik gebruik verschillende methodes, tools en technieken. 

Naast onze gesprekken werk ik bijvoorbeeld met Reiki-healing, geleide meditaties, systemische opstellingen, remedies en inzichtkaarten. Ook voeding en leefstijl zijn onderwerp van gesprek.

 

Vrienden en cliënten noemen mij: een warme vrouw met een groot hart, passievol, helder, open-minded, daadkrachtig, to the point en vol humor. A 'Guiding Light.'

In The Pocket 

moeder van 3 dochters Creatieve Therapie opleiding HBO scriptie autonomie en verbondenheid 

relatie met Bart-Jan Opleiding Trainer/Coach Inspiration Company Creativiteit  Training Kindertolk® 

Reading Healing Gescheiden & co-ouderschap

Wielwerk jaaropleiding'Persoonlijke ontwikkeling' Reiki master

Teachings Angelo Vasalos 'Heart of Awakening' YinYoga Zijnsoriëntatie  natuur

Zoma opleiding Holistisch therapeut kunst  Opleiding Zielscoach-Eline Vrolijk

Meditatie een goed gesprek boeken-lezen-studeren mindfulness

 Systemisch werken non dualiteit dansen CWarrior of Truth

werkervaring: kindertehuis-Jeugdzorg/naschoolse- en kinderopvang/volwassenenpsychiatrie 

Sacred Soul Awareness training-Gerda Duin HSP

 samen ZIJN met vrienden  Kristallen Natuurgeneeskunde Innerlijk kind werk wandelen

DoTerra olie®  Chakra's  Boeddhisme

Favourite quote: The truth will set you free! But first ... it will piss you off Gloria Steinem