top of page

Mijn pad

Kleine Sandra was een wijs en zeer gevoelig meisje.

Ik was erg dol op planten, bloemen en de wolken ;) Ik hield mij al vroeg bezig met allerlei zingevingsvragen. Ik wilde graag begrijpen wat ik zag en wat ik voelde, zowel bij mijzelf als in mijn omgeving. Dat had zeker ook te maken met de onveilige, stressvolle thuissituatie waarin ik opgroeide.

Waarom doen wij, wat wij doen? Waarom leven wij vaak vanuit angst in plaats van uit liefde? Waarom is het zo spannend om totaal je zelf te zijn, om kleur te bekennen?Waarom verschuilen wij ons achter allerlei maskers en (ego) rollen? Hoe creëren wij zelf een gevoel van geluk, of het tegenovergestelde; drama? Deze vragen fascineerden mij.

Van puberteit tot jong volwassene

Ik vroeg mij af hoe ik mij staande moest houden in deze wereld, als hooggevoelige, creatieve en zoekende Ziel. Ik heb geprobeerd mij aan te passen, te voldoen aan verwachtingen.... en heb zeker ook grenzen verkend en overschreden. Meermaals raakte ik ontmoedigd en opgebrand om vervolgens met hernieuwde MOED verder te gaan....

Op ontdekkingsreis 

 

 

Ik volgde vele studies en cursussen, dompelde mij onder in de wereld van coaching en healing vanuit allerlei invalshoeken en verslond boeken over psychologie en spiritualiteit. Om tot volwassendom te komen mocht ik ook mijn eigen schaduw stukken leren omarmen. Een pittig, maar o zo helend proces.

 

Ik werd moeder van 3 prachtige dochters. Ik werkte in de jeugdhulpverlening, de psychiatrie en de kinderopvang en ik hielp mijn geliefde met het runnen van zijn restaurants.  Ik verwezenlijkte mijn droom door het starten van mijn eigen coachpraktijk.  

Via o.a. intuïtief schilderen, emotioneel lichaamswerk en op het Boeddhisme geënte trainingen leerde ik om meer en meer te ontspannen in mijn ZIJN en verankert te blijven in mijn ESSENTIE, wat heeft geleid tot de ervaring van innerlijke rust, ruimte en vrijheid. 

Problemen komen en gaan, uitdagingen horen bij het leven, maar ik laat mij niet uit het veld slaan en blijf op koers. Ik volg mijn eigen FLOW.

Licht

Ik weet hoe het is om diep te gaan. En ook hoe de weg naar het LICHT terug te vinden. De schat ligt diep binnen in ons zelf begraven. Ik help jou graag op jouw unieke  ontdekkingsreis. Ik sta jou bij op jouw reis naar binnen. 

 

19_edited.jpg
unsplash6_edited.jpg

Ins & Outs About me

Moeder van 3 dochters relatie met Bart-Jan 

werkervaring: Zelfstandig trainer/coach eigen praktijk, Docent bij ZoMa -opleiding tot Holistisch therapeut/spiritueel coach  Creatief therapeut  Kindertehuis-Jeugdzorg Creatief therapeut volwassenen psychiatrie Leidinggevende en coach bij naschoolse- en kinderopvang Management & styling Brasserie de Witte Buffel, Una Mas Tapas en Restaurant Andermaal

opleidingen/cursussen: HBO Creatieve Therapie beeldend 

Training tot Kindertolk®  Opleiding tot Innovatief Trainer/Coach @Inspiration Company  Zijnsoriëntatie Emotioneel Lichaamswerk

Reiki 1,2 Reiki Master 3A en Reiki trainer 3B

Opleiding ZielscoachEline Vrolijk cursus Aroma Touch ® massage met oliën 

Jaartraining Persoonlijke ontwikkeling@ Wielwerk opleiding

Holistische Therapie opleiding @ZoMa opleidingen

Sacred Soul Awareness training @ Gerda Duin

In Spirit School @ Zara Jula  Lichtkrans-healing 

Zen meditatie - Gerard Jansen SBF® Soul Body Fusion 

cursussen klankschaalmassage @ Happynings

NEI- biotensor training @ Het Energetisch Huis  

Teachings Zelfrealisatie @Angelo Vasalos 'Heart of Awakening' 

Sjamanisme-FrankBruining Roy Martina-  Full Hypno Channeling training  

Kundalini Flow Activation Facilitator@ Blissworks-Anja Jansen 

Training regressie en reïncarnatie -Maarten Oversier Systemisch coachen-Hylke Bonnema

Enter the Quantum Field - Florien Natuurlijk Jezelf

interesses/hobby's: Healing Spiritualiteit Yoga Zijnsoriëntatie kunst              Creativiteit  Zen-meditatie een goed gesprek natuur  

 Schilderen Planten & Bloemen Alles is Energie

boeken-lezen-studeren mindfulness non-dualiteit 

 samen ZIJN met vrienden  liefde Boeddhisme Natuurgeneeskunde

wandelen met mijn hond

bottom of page