vrouwencirkel.JPG

Sisters of the Moon 

 

'When women come together, mountains move'

Samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je 'zusters' is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben. In de huidige westerse maatschappij nemen vrouwen vaak te weinig tijd om stil te staan, ons volle leven vraagt van ons dat we blijven doorgaan. Er is weinig ruimte voor de vrouwelijke kwaliteiten zoals verzachten, openen, ontvankelijk zijn, meebewegen en overgave. Een vrouwengroep is een ideale plek om hierbij stil te staan, om ons vrouw-zijn te eren en te bekrachtigen. We werken steeds met een ander thema, afgestemd op de groep.

Moeder-dochter Dag

We komen samen om op een liefdevolle manier jouw dochter te helpen om de stap van meisje naar jonge vrouw te maken en jouw als moeder te eren. Dit zal de moeder-dochter band versterken. 

De dochters krijgen handvaten aangereikt waarmee ze de wereld tegemoet kunnen treden. Dit doen we op een speelse, creatieve manier. We maken o.a een collage en doen een sjamanistische reis waarbij je de prachtige godin in jezelf mag gaan ontdekken.

Praktische informatie:

-neem een yogamatje en een dekentje mee

-draag lekker zittende kleding (denk ook aan warme sokken en een vest)

-neem een mooie steen mee als 'anker'

-evt. notitieboekje

Door wie: Eveline Loerakker

Eveline begeleidt het geheel met o.a meditatie, sharings, sistersongs en drum

Kosten: Vrouwengroep: € 50 / Moeder-dochter: € 35 p.p (70 per duo)

Kijk voor meer informatie over Eveline en haar aanbod op de website: www.evelineloerakker.com

Eveline Loerakker heeft een praktijk in IJsselstein. Zij geeft individuele therapie en relatietherapie. Ook kun je bij haar terecht voor een Sjamanistische healing.