Women of power

vrouwencirkels & moeder-dochter cirkels

Vrouwencirkels zijn al eeuwenoud. In Europa worden vrouwencirkels ook steeds populairder. Want samenkomen om uit te rusten, je te verbinden met je vrouwelijke kracht en wijsheid te delen met je 'zusters' is iets waar we bijna allemaal behoefte aan hebben. In de huidige westerse maatschappij nemen vrouwen vaak te weinig tijd om stil te staan, ons volle leven vraagt van ons dat we blijven doorgaan. Er is weinig ruimte voor de vrouwelijke kwaliteiten zoals verzachten, openen, ontvankelijk zijn, meebewegen en overgave. Een vrouwencirkel is een ideale plek om hierbij stil te staan, om ons vrouw-zijn te eren en te bekrachtigen. 

Moeder-dochter cirkels: van meisje naar vrouw. Leeftijd dochter: 11-16 jaar. (overleg mogelijk)

Tijdens dit samenzijn gaat het over de diepe verbinding tussen moeder en dochter, het gezamenlijke vrouw zijn, het eren hiervan en het mogen leren van elkaar.

Meditatie, sharings, sistersongs en drum

Praktische informatie:

-neem een yogamatje en een dekentje mee

-draag lekker zittende kleding (denk ook aan warme sokken en een vest)

-neem een mooie steen mee als 'anker'

-evt. notitieboekje

Door wie: Eveline Loerakker

Kosten: Vrouwencirkel: € 35  Moeder-dochter: € 35 

Eveline Loerakker heeft een praktijk in IJsselstein. Zij geeft individuele therapie en relatietherapie. Ook kun je bij haar terecht voor een Sjamanistische healing. Kijk voor meer informatie over Eveline op haar website: www.evelineloerakker.com